O nama

Specijalna hirurška bolnica

HIRURGIJA Dr ĐOKOVIĆ

se nalazi u Beogradu u ulici Grčića Milenka 51

Bavimo se operacijama opšte hirurgije, vaskularne, kolorektalne, hepatobilijarne i onkološke hirurgije .

Stručni tim  čine najpoznatija imena srpske hirurgije i drugi specijalisti koji su se dokazali svojim radom u oblastima kojima se bave.

Najčesće operacije  su operacije kila, hemoroida, laparoskopske operacije žučnih kesa, slepih creva, vena, operacije tumora digestivnog trakta, estetske operacije trbuha , ali i male hirurške  operacije  kao što su masna tkiva, urasli nokti, operacije mladeža povrede, posekotine i slične.

Prilikom  svih operativnih zahvata koristimo se principima koji se primenjuju na najpoznatijim klinikama ovog tipa u svetu  i to pre svega  zahvaljujuci pirmeni najnovijih tehnologija i primeni  lasera sto omogucuje sigurniji ishod i mnogo brzi oporavak nego sto je to posle klasicnih metoda.

Tako na primer operacije hemoroida radimo uz pomoć aparata Ligasure najnovije generacije koji omogućava da se pacijent samo nekoliko časova posle operacije pusti na kućno lečenje i da samo nekoliko dana posle operacije se vrati normalnim životnim aktivnostima.      Osim   tehnike uz pomoć ligasure aparata  operišemo hemoroide i THD metodom a i klasičnom metodom pom Morgan-Miliganu.

U hirurgiji kila pratimo sve svetske standarde  i koristimo mrezice radeci sa većim brojem tehnika naravno prilagodjenim pacijentu.      One omogućavaju relativno bezbolan postoperativni tok i posle ovakvih operacija recidivi su u praktično zanemarljivom procentu.   Operacije kila radimo u svim vrstama anestezije što omogućava da i najstariji pacijenti a i oni sa najtežim pridruženim oboljenjima kod nas mogu biti uspešno operisani u nekoj od lokalnih anestezija.

Hiljade zadovoljnih pacijenata su najbolja preporuka za nas.

S postovanjem, hirurški tim i mr sc. med. dr A. Đoković

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *